Välkommen till min blogg!

Det här ska bli en spännande utmaning som jag ger mig in på, att skriva om dels mig själv men också musiken som jag älskar allra mest. Dansbandsmusiken hör kanske inte till den mest uppskattade i bredare kretsar, men den har fortfarande sin fanskara på många platser i landet, och det är en musikstil som faktiskt överlevt ett par generationer. Vi är fortfarande väldigt många som uppskattar det den har att ge oss, och det kommer nog aldrig att sluta vara så, eftersom allt fler faktiskt upptäcker vilken bra musik det är, inte enbart att lyssna på utan också att umgås och dansa till.

Det är kommer också att bli en blogg som inte enbart handlar om dansband, även om mycket av utrymmet kommer att vigas åt det. Det kommer också bli berättelsen om mig själv, och vad mitt liv innehåller. Vet inte om det kanske är ganska högtravande att lyfta sig själv till en nivå där ens eget liv blir ett av de viktigaste ämnena att diskutera, men om jag förstått det hela rätt så är det precis det som bloggar handlar om, nämligen att verkligen bjuda på sig själv. Jag ska göra mitt allra bästa för att leva upp till de premisserna, men det är inte helt säkert att det resulterar i det som ni normalt är vana vid från bloggförfattare.

I vilket fall, det här är jag och ni får ta mig som jag är och för det jag skriver. Jag tror fortfarande att det kommer finna mycket intressant som ni kan läsa om och ingen skulle bli gladare än jag om ni lämnade en kommentar!